Infografice

Ce ne spune recensământul din anul 2011 despre RELIGIE?

Religia este unul dintre factorii cei mai importanți în definirea identității unei națiuni. Colectarea informaţiilor despre afilierea religioasă alături de etnie şi limbă maternă completează tabloul general al societăţii în care trăim.

Conform legii, acești indicatori au fost măsurați numai pentru şi persoanele intervievate în cadrul recensământului populației şi al locuințelor desfășurat în octombrie 2011. Apartenenţa religioasă a fost măsurată prin agregarea răspunsurilor obținute pe baza liberei declarații a persoanelor intervievate la
întrebarea: “Cărei religii consideră persoana că îi aparține?”.

Pentru recensământul populației şi al locuințelor din anul 2011 modul de calcul în stabilirea ponderii fiecărui cult în parte s-a făcut prin scăderea populației înscrise la rubrica «informație nedisponibilă» din populația stabilă-total.

Flyer-ul are ca subiect structura confesională aşa cum reiese din recensământul din anul 2011. Aceasta a fost comparată cu rezultatele ultimelor trei recensăminte desfășurate în România confinând informaţii relevante în ceea ce privește religia, anume cele din anii 2002, 1992 şi 1930.

 

Vezi documentul în format pdf: 08-Recensamintele despre religie_n

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Video image

Comment on Facebook

#libertatereligioasa este un drept fundamental pentru toți: creștini, musulmani, evrei și toți ceilalți
forbromania.com/libertate-religioasa/biserica-nu-se-opune-vaccinarii/
...

1 week ago

Catalin Raiu #forb

#CatalinRaiu #FoRB #FoRBRomania #TudorMusat #B1TV #Live #libertatereligioasa #stat #culte #vaccinare #SarsCov2 ...

Comment on Facebook

Biserica, reprezentantii bisericii, ar trebui sa se distantese de aceasta propaganda a asa zisei vaccinari. Cum se vor uita in ochii rudelor care i-au pierdut pe cei dragi in urma "vaccinarii"? Nu vor avea constiinta incarcata c-au trimis la moarte persoane care i-au crezut ca "vaccinul este sigur"? Cum poti sugera, promova, un vaccin despre ale carui consecinte nu le cunosti? Mai mult, atunci cand stii ca au fost inregistrate deja decese. Personal am avut un caz de acest fel in familie. In afara acestui aspect, multe persoane au probleme de sanatate care nu le permit sa fie vaccinate. Pentru acest motiv inseamna ca trebuir puse la "zid" sau incalcate, ingradite, drepturile lor constitutionale? La fel si-n cazul celor care nu doresc sa fie vaccinati, nu doresc sa faca parte din acest experiment, sa fie cobai. Nu-i pasa nimanui despre aceste aspecte? Cel mai firesc era ca reprezentantii bisericii sa se abtina in aceasta campanie, inclusiv cei care s-au vaccinat.

In pastorale recomandări tehnice despre asamblarea și mentenanța Turnului Eiffel ați găsit?Domnule, ce treabă au pastoralele cy vaccinarea? Amestecați domeniile.Lăsați preoții să-si facă treaba pe care o cunosc si medicii să facă câte campanii vor.Sunteți om inteligent. Nu vă bateți joc de propria intuiție.Ce treabă au preoții cu vaccinarea? Ce expertiză și ce competență in domeniul acesta?Niciuna.

View more comments

1 week ago

Catalin Raiu #forb

#CatalinRaiu #FoRB #FoRBRomania #SambataMare #InviereaDomnului #LuminaSfanta #RealitateaPlus #LaurentiuBotin #libertatereligioasa #stat #culte ...

Load more

Parteneri FoRB România

Asociatia Scolilor Particulare